Loading...

Modele de pavilioane din lemn

Toate scândurile și toți stâlpii au fost cumpărați DIN Hornbach, fără excepție. AM încercat să găsim alternative, Dar, sincer, calitatea lăsa de Dorit. Și nu că am fi fost Noi foarte prétention țioși, Dar PANA și cheresteaua uscată DIN Hornbach se mai burtește și se mai sucește cum vrea EA. lemnele pe care le-AM văzut la vânzare PE centură erau foarte departe de CEEA ce ne doream Noi: prea UDE , prea strâmbe, prea crăpate, chiar Dacă la jumătate de linistit. Avem prețurile mai jos, Dar, ca idee, un stâlp de 8 PE 8 cm și 3M lungime costă 24 RON în Hornbach. AM facilement cu mașina proprie Cam tot, pana la 4m lungime. Toată Stima pentru încrederea in puterile voastre si pentru ambitia de a nu va lasa la mâna lui,, Dorel “. AM sa folosesc experiența voastră. Mulțumesc mult! Apoi a venit timpul pentru decorațiuni. Plănuim să desenăm și să sculptăm stâlpii, Dar Momentan nu am făcut decat MICI timide provisoire.

Ne-am făcut totuși un sistem de iluminat Bazat romaine PE LED-URI și sticle de Grolsch, Care-și face toți banii PE timp de noapte. AM ridicat în picioare stâlpii și i-am Unit cu traverse. Mi-ar fi plăcut să nu folosim deloc șuruburi, să îmbinăm totul doar cu lemn, Dar s-a dovedit a fi peste puterile noastre. Așa că, șuruburi Cât cuprinde, ascunse iscusit Sub MICI cepuri de lemn. 1. cum ar trebui sa fie ACELE lemne incrucisate (ma référer la conception) astfel incat sa nu DEA impresia de Foisor rustique. 2. cum am putea sa izolam partea spre Gard, singurul loc de unde vigne AER rece. Sotul meu AR vrea sa Puna policcarbonat printre scandurile de lemn, Dar eu nu sunt in asentimentul lui, eu fiind CEA Care Tine si la Design nu doar la utilitate. 3. ce Tip de dulapuri sa folosim dans Terasa si tinand CONT ca nu este extrem de generoasa, unde este recomandat sa amplasam: PE partea cu peretele Nou creat, PE peretele casei sau inspre Gard? 4.

ce este mai recomandat sa folosim: gresia de l`extérieur sau Dale (inclusiv Sub acoperitoare.) Care se comporta mai bine dans caz de inghet? Dragute, Dar prea firave, incercati sa promovati si foisoarele din lemn rond, care sunt masive, si dau o Nota de rusticitate si de naturalete in orice Gradina sau parculet Cornelia, Solutia Este, cred eu, montarea unor rulouri speciale PT terase si alte spatii l`exterioare. Acestea sunt realizate dintr-un plastique extrem de gros si rezistent, sunt usor de manevrat, gratie sistemului din dotare si asigura protectie impotriva Vântului si ploii. In viitorul apropiat o sa scriem un articol PE acest subiect. Totusi, a venit vremea teraselor si foisoarelor IATA si cateva imagini Frumoase, Care Sper sa te ajute sa-TI gasesti inspiratia: https://www.casadex.ro/2015/06/livingul-in-aer-liber-locul-tau-de-relaxare-pe-timp-de-vara/Spor la treabă atunci! Foișorul nostru a suferit unele modificări, DIN “Cutie cu perdele”, în bucătărie, în atelier. A stat Gol peste iarnă, “despuiat” de perdele și mobilier și acum se umple IAR. Lambriurile Sitiera deja PE Două laturi, Sub o “balustradă” de lemn de 80 × 80 cm. atâta doar că nu am adăugat Noi poze mai recente. Practic am închis foișorul PE Două laturi pana la aproximativ 1 metru.

Dacă tranziția spre atelier va continua, probabil îl vom închide de Jur împrejur. Dar Sigur Punem poze Noi PANA atunci. Numai bine! IMI place cum arata Terasa voastra acum si cred ca ATI facut o treaba PE cinste. Sper sa IASA toate la fel de bine si in continuare. Dar sa nu ma mai lungesc cu vorba si sa trecem la treaba: sunteti foarte Buni, empatici, sincères, rabdatori si meticulosi! Felicitari pentru Modul de realizare, descrierea operatiunilor si pozele afisate! Se vede ca v-ATI documentat destul de bine si ca aveti talent. Succes dans continuare si Informati-ne si PE Noi despre realizarile voastre. Multumim! AM creat un modèle 3D în Google SketchUp, Care a servit ca bază. Difficulté dupa modelul vostru am facut si eu Foisorul si a iesit Super tare. Oricum am luat ideea de Baza la care am mai adaugat eu! (gard de Jur imrejur pana la Buric) Nu am poze Dar poate am sa FAC si am sa Revin) Până la urmă am dublat numărul scândurilor transversale DIN Rama de podea.